Les històries del Congrés de Cultura Catalana

El Congrés de Cultura Catalana va mobilitzar milers de persones al voltant dels debats sobre com hauria de ser la societat catalana. Darrera de cadascuna d’aquestes persones hi havia una història personal, uns motius que van esperonar-les a inscriure’s al Congrés i participar en alguna de les 800 activitats que es van organitzar arreu dels Països Catalans entre els anys 1976 i 1977.

Ara podem oferir la llista de totes aquelles persones i entitats que es van inscriure al Congrés. És a dir, que van pagar la inscripció de 1.000 pessetes d’aleshores per ajudar a finançar el Congrés de Cultura Catalana. Són una part dels milers de participants al Congrés, segur que els més compromesos.

Podeu buscar les persones que es van inscriure al Congrés fent una cerca per nom i cognoms.

Si voleu saber quines activitats es van fer a la teva localitat també podeu fer la cerca per municipi.

facebook de la fundaciótwitter de la fundació

Comparteix a les xarxes els teus comentaris del Congrés de Cultura Catalana amb el hashtag #40anysCongrés.

Busca els congressistes i els llocs on es van fer activitats del Congrés
  No ho hem trobat.
  Assegura’t que has escrit correctament el nom i els dos cognoms o el nom de la localitat. Si el problema continua et pots posar en contacte amb info@fundccc.cat
  Aquesta és la informació de la teva participació
  La teva seu
  Les activitats que es van fer
  Vols rebre informació de les pròximes activitats de la Fundació Congrés de Cultura Catalana?


  Les dades que ens ha facilitat s’inclouran en fitxers automatitzats que es conservaran d’acord amb la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i les tractarà d’una manera confidencial la Fundació Congrés de Cultura Catalana (Rambla Catalunya, 31 principal 1a B 08007 Barcelona, info@fundccc.cat). L’interessat es podrà adreçar a la Fundació per demanar-ne la consulta, actualització, rectificació o cancel·lació i atorga consentiment exprés perquè aquestes dades puguin ser utilitzades per l’esmentada entitat, amb la finalitat d’enviar-li informació sobre les activitats i projectes de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.
  Pots col·laborar en la commemoració del 40è Aniversari del Congrés de Cultura Catalana amb una aportació econòmica al compte corrent : ES82.0182.3326.7802.0013.4846

  Per rebre el justificant de l’entitat, així com el certificat fiscal cal indicar al concepte de la transferència el nom complet, el NIF i el correu electrònic. Les aportacions s’adreçaran a Fundació Congrés de Cultura Catalana que, com a entitat declarada d’utilitat pública, permet desgravar els donatius en les següents condicions: Per a residents a l’estat espanyol: Desgravacions (Llei49/2002, de 23 de desembre de 2002) fins a un 90% de deducció. Per a persones jurídiques: Deducció de la quota íntegra per l’impost de societats del 35% de l’import de la donació.

  Per a més informació: info@fundccc.cat